Łosoś w papilotach

Łosoś w papilotach zobacz Łosoś w papilotach 2018-06-19 13:00:54
Łosoś w papilotach
Oceń przepis:
25 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Grzegorz Łapanowski

Seria kulinarna:
Ł'apetyt (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z ryb
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Z papieru do pieczenia wyciąć prostokąty i ułożyć na nich lekko posolone filety z łososia, marchewkę i cukinie pokrojone w paski, plastry kopru włoskiego, posiekany imbir i zioła. Zwinąć sakiewkę i włożyć ją do piekarnika nagrzanego do 180 stopni C na 15 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

maciejgz 5 lat temu

Przepis wideo nie działa zatrzymuje się w połowie. Szkoda.

Jastrzab82 7 lat temu

O jakie to chodzi papilotki? Normalnie to [link=papilotki]http://www.sweetdecor.pl/1555,papilotki-brazowe-35mm-100-szt.html[/link] to są takie do pieczenia. Ogólnie się papilotki w cukiernictwie wykorzystuje raczej - [link=papilotki]http://www.poradniki.zgora.pl/papilotki/[/link]

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE