Lody z kawą „affogato”

Lody z kawą „affogato”
Oceń przepis:
30 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.80)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Kuchnia świata:
Kuchnia włoska
Ilość osób:
2

Składniki:

  • 2 filiżanki świeżo zaparzonej kawy espresso
  • 2 gałki dobrych lodów waniliowych

Kalkulator wag i miar

Przepis

Włożyć lody do małych filiżanek do espresso, zalać gorącą kawą. Zmieniająca się temperatura i konsystencja dostarczą niezapomnianych wrażeń podniebieniu!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE