Lawendowa sałatka z kiwi

Gruziński kebab, lawasz i ciepła sałatka zobacz Gruziński kebab, lawasz i ciepła sałatka 2018-06-19 12:28:22
Gruziński kebab, lawasz i ciepła sałatka
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
ATELIER SMAKU (odc.10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sałatki, sałaty i surówki

Składniki:

  • 3 owoce kiwi
  • 150 ml gęstego jogurtu
  • 1/2 łyżeczki utartych suszonych kwiatów lawendy
  • 1 łyżka miodu gryczanego

Kalkulator wag i miar

Przepis

Ucieramy kwiaty lawendy kupione w sklepie zielarskim w moździerzu, mieszamy z miodem i jogurtem. Polewamy plastry obranych owoców kiwi.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE