Lassi z rzeżuchy

Lassi z rzeżuchy zobacz Lassi z rzeżuchy 2018-06-19 13:00:54
Lassi z rzeżuchy
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Jola Słoma

Seria kulinarna:
Wiosenne ATELIER SMAKU (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

  • 500 ml kefiru
  • garść rzeżuchy
  • garść liści natki pietruszki
  • 1/4 łyżeczki soli
  • szczypta czarnego pieprzu

Kalkulator wag i miar

Przepis

Miksujemy wszystkie składniki razem, podajemy schłodzone.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE