Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw

Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Andrzej Polan

Seria kulinarna:
Polska ze smakiem (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z grilla

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Arbuza zmiksuj, pozostawiając ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE