Kurczak z grilla, gazpacho z arbuza i warzyw

Oceń przepis:
Przygotował:
Andrzej Polan
- Seria kulinarna:
- Polska ze smakiem (odc. 4)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z grilla
Składniki:
- 2 szt. piersi z kurczaka
- 1 kg arbuza
- 100 g Kumpiaka
- 100 g kolorowych pomidorków cherry
- pęczek rzodkiewek
- 2 dojrzałe avocado
- ogórek zielony
- papryczka chilli
- sól, i cukier do smaku
- sok z cytryny,
- olej Kujawski z bazylią i cytryną
- olej Kujawski
- świeża kolendra
- świeży tymianek
Przygotowanie:
Arbuza zmiksuj, pozostawiając ćwiartkę do pokrojenia w kostkę. Do zmiksowanego arbuza dodaj pozostałe pokrojone warzywa, sok z cytryny, olej kujawski z bazylią i cytryną
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Dania z grilla
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze