Krokiety i paszteciki

Krokiety i paszteciki
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.11)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Ciasto kroimy na paski. Układamy mięso i zawijamy je. Wierzch smarujemy rozmąconym jajkiem i posypujemy ziarnem sezamu. Ziemniaki i dynię kroimy w kostkę, rozgniatamy i mieszamy z groszkiem. Z ciasta wycinamy kółka, brzegi smarujemy jajkiem. Układamy nadzienie i sklejamy brzegi. Wierzch smarujemy rozmąconym jajkiem i posypujemy makiem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE