Krokiety i paszteciki

Krokiety i paszteciki
Oceń przepis:
15 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.11)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Ciasto kroimy na paski. Układamy mięso i zawijamy je. Wierzch smarujemy rozmąconym jajkiem i posypujemy ziarnem sezamu. Ziemniaki i dynię kroimy w kostkę, rozgniatamy i mieszamy z groszkiem. Z ciasta wycinamy kółka, brzegi smarujemy jajkiem. Układamy nadzienie i sklejamy brzegi. Wierzch smarujemy rozmąconym jajkiem i posypujemy makiem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA