Krewetki tygrysie z żółtą fasolką szparagową i glonami

Krewetki tygrysie z fasolką i glonami zobacz Krewetki tygrysie z fasolką i glonami 2018-06-19 12:59:34
Krewetki tygrysie z fasolką i glonami
Oceń przepis:
32 ocen Średnia ocena: 4.20

Przygotował:

Tomasz Jakubiak

Seria kulinarna:
Jakubiak rodzinnie (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania na walentynki

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Pokrój paprykę, cebulę, seler i paprykę chilli.
Na patelni rozgrzej olej i wsyp warzywa.
Dodaj fasolkę, wcześniej oczyszczone krewetki, sezam i glony wakame.
Całość polej sokiem z limonki i sosem sojowym. Dopraw solą i dodaj szczypior.
Wszystko dokładnie wymieszaj. Podawaj na dużym talerzu z pokrojonymi limonkami. Smacznego!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE