Krem z koziego sera i bitej śmietany podawany w ptysiach

Krem z koziego sera i bitej śmietany podawany w ptysiach
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.21)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski, Dania na karnawał i imprezę

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Wymieszać ser z sosem chilli i czosnkiem. Połączyć z bitą śmietaną. Posolić do smaku. Podawać w ptysiach oprószone czerwonym pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE