Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą

Kotlety wieprzowe z morelami i musztardą
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Kim McCosker

Seria kulinarna:
4 składniki (odc.4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

  • 1/3 szklanki dżemu morelowego
  • 2 łyżki musztardy diżońskiej
  • 4 kotlety wieprzowe
  • 3 dymki
  • drobno posiekane

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Podgrzej w rondelku na małym ogniu dżem z musztardą, stale mieszając aż składniki dobrze się połączą i odstaw. Ugrilluj kotlety po 3 min z każdej strony. Rozsmaruj połowę glazury i znów grilluj z obu stron

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE