Kotlety wieprzowe

Kotlety wieprzowe
Oceń przepis:
14 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 10)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Składniki:

  • 4 kotlety (po 350 g)

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszać składniki marynaty. Natrzeć kotlety i odstawić przynajmniej na godzinę. Obsmażyć kotlety na patelni grillowej przez minutę z każdej strony. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200°C na 10 minut. Podawać z sokiem z cytryny.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA