Kotleciki jagnięce z pesto

Kotleciki jagnięce z pesto
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Kim McCosker

Seria kulinarna:
4 składniki (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Przygotowanie:



Składniki
4 kotlety jagnięce
2 łyżki pesto z bazylii
1 łyżeczki drobno otartej skórki cytrynowej
3 łyżki masła

Przygotowanie
Nagrzej piekarnik do 180 stopni C. Wymieszaj pesto, skórkę cytrynową i masło. Ułóż na każdym kotlecie po łyżce pesto, rozłóż wszystkie na blasze i przykryj folią aluminiową. Piecz 50 minut.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA