Kotleciki jagnięce z pesto

Kotleciki jagnięce z pesto
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Kim McCosker

Seria kulinarna:
4 składniki (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne

Przepis



Składniki
4 kotlety jagnięce
2 łyżki pesto z bazylii
1 łyżeczki drobno otartej skórki cytrynowej
3 łyżki masła

Przygotowanie
Nagrzej piekarnik do 180 stopni C. Wymieszaj pesto, skórkę cytrynową i masło. Ułóż na każdym kotlecie po łyżce pesto, rozłóż wszystkie na blasze i przykryj folią aluminiową. Piecz 50 minut.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE