Koktajl jarmużowy

Koktajl jarmużowy
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Adriana Marczewska

Seria kulinarna:
Ślinotok (odc. 4)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Jarmuż opłukać, oderwać liście od zgrubienia pośrodku.
Włożyć do pojemnika blendera stojącego, dodać obranego banana, obrane kiwi, sok z winogron, mleko kokosowe i sok z limonki.
Dokładnie zmiksować (ok. 2 minuty) i od razu podawać.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 19,99 zł przez 5 mies. ZAMÓW ONLINE