Koktajl „imbirowy muł”

Koktajl „imbirowy muł”
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 4.10

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym 2 (odc. 11)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Napoje

Przepis

Składniki:
4 szklanki piwa imbirowego
1 ½ szklanki ciemnego rumu lub Ice Tea w wersji bezalkoholowej
1/3 – ½ szklanki soku z limonki
¾ szklanki soku z pomarańczy
3 łyżki pokrojonego w słupki świeżego imbiru
garść porwanych listków mięty
kostki lodu

Przygotowanie:
Wszystkie składniki wymieszać. Podawać z lodem.

 

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE