Kiełbasa Cumberland i purée z groszkiem

Kiełbasa Cumberland i purée z groszkiem
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Ideał
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia brytyjska
Ilość osób:
4

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C/170 stopni C z termoobiegiem. Natłuść oliwą blachę do pieczenia, połóż na niej kiełbasę Cumberland i również skrop ją olejem. Wstaw blachę do piekarnika
na 20 - 30 minut, aż kiełbasa się upiecze.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE