Kanapki z krabem i awokado

Kanapki z krabem i awokado
Oceń przepis:
20 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 24)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • filiżanka mięsa z kraba
  • 2 łyżki majonezu sojowego
  • łyżka kaparów
  • łyżka pikli
  • łyżka koperku
  • łyżka natki pietruszki
  • łyżeczka soli
  • łyżeczka białego pieprzu
  • awokado
  • 4 kromki chleba na zakwasie

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Wymieszać mięso z kraba, majonez, zioła i przyprawy. Odkroić skórkę chleba. Dwie kromki posmarować łyżką majonezu. Nałożyć pastę krabową. Na wierzchu położyć pozostałe kromki. Przybrać awokado. Przekroić kanapki na 3 części.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA