Kanapki z goańskim chorizo

Kanapki z goańskim chorizo
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Anjum Anand

Seria kulinarna:
Łatwa kuchnia indyjska 2 (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia indyjska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Na patelni rozgrzać olej. Dodać cebulę, szczyptę soli i smażyć 3-4 minuty, aż cebula się zrumieni. Dodać pokrojone chorizo i smażyć jeszcze 3-4 minuty. W połowie wlać odrobinę wody. Połówkę bułki posypać liśćmi rukoli. Nałożyć porcję chorizo z cebulą. Przykryć drugą połówką bułki i podawać.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE