Kanapka ze stekiem

Kanapka ze stekiem
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 48)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 10 g masła
  • bagietka
  • dwa steki po 120 g
  • 150 g posiekanej cebuli
  • 3 łyżki oliwy
  • 4 łyżki majonezu
  • tarty chrzan
  • 3 łyżki musztardy
  • dojrzały pomidor
  • 100 g gorgonzoli
  • 100 g sałaty albo rukoli
  • 3-4 pieczarki
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Mięso przyprawić solą i pieprzem. Skropić oliwą i usmażyć na patelni grillowej. Podsmażyć cebulę i pieczarki. Bagietkę przekroić na pół i wypełnić dodatkami oraz mięsem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA