Kanapka z tuńczykiem i serem

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 43)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Dania z ryb
- Ilość osób:
- 2
Składniki:
- chałka średniej wielkości
- 350 g tuńczyka z puszki
- pęczek koperku
- 50 g szczypiorku
- 1 czerwona cebula
- 2 łyżki majonezu
- 2 łyżki musztardy
- 250 g pomidorów
- 10 plastrów sera
- sól i pieprz
Przygotowanie:
Tuńczyka rozdrobnić widelcem i wymieszać z posiekanym koperkiem, szczypiorkiem i połową posiekanej cebuli. Przyprawić solą i pieprzem.
Chałkę przekroić w poprzek. Posmarować majonezem i musztardą. Nałożyć tuńczyka, pokrojone w plastry pomidory i ser. Grillować przez 3 minuty, aż ser się stopi.
Chałkę przekroić w poprzek. Posmarować majonezem i musztardą. Nałożyć tuńczyka, pokrojone w plastry pomidory i ser. Grillować przez 3 minuty, aż ser się stopi.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Dania z ryb
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE
Komentarze