Kanapka z pieczoną wołowiną i serem oraz sałatka coleslaw z jabłkiem

Kanapka z pieczoną wołowiną i serem oraz sałatka coleslaw z jabłkiem
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 58)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania z wołowiny
Ilość osób:
2

Składniki:

Sałatka:
  • 2 łyżki majonezu
  • 3 łyżki szczypiorku
  • 3 łyżki natki pietruszki
  • 1 zielone jabłko
  • 2 małe marchewki
  • 2 filiżanki poszatkowanej kapusty
  • 2 dymki
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Chleb posmarować musztardą. Na każdej kromce położyć 2-3 plastry pieczeni, pomidora i sera. Przyprawić solą i pieprzem. Grillować przez 2 minuty, żeby ser się stopił.
Składniki sałatki posiekać. Wymieszać z majonezem, przyprawić solą i pieprzem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE