Kanapka z kaczką i camambertem

Oceń przepis:
- Seria kulinarna:
- Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 39)
- Trudność:
- łatwe
- Rodzaj dania:
- Inne
- Ilość osób:
- 1
Składniki:
- 2 pieczone piersi kaczki
- ćwierć filiżanki pasty śliwkowej
- 1 camembert
- pół sałaty lodowej
- 3 pomidory
- 1 pęczek szczypiorku
- sól i pieprz
- bagietka
Przygotowanie:
Bagietkę rozkroić. Ułożyć warstwy sałaty, pokrojonego w plastry sera i kaczki. Przyprawić solą i pieprzem, polać sosem śliwkowym i posypać szczypiorkiem.
Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?
Zobacz również...
Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE
Komentarze