Kalmary ze szpinakiem, czosnkiem i chili

Kalmary ze szpinakiem, czosnkiem i chili
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Podsmażyć na oliwie czosnek i chili. Dodać kalmary i smażyć, aż zrobią się białe. Dołożyć szpinak, przyprawić solą i pieprzem. Podsmażyć przez 2 minuty. Podawać z cząstkami cytryny.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE