Jogurtowa panna cotta z granatami i migdałami

Jogurtowa panna cotta z granatami i migdałami
Oceń przepis:
7 ocen Średnia ocena: 4.10
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 3 (odc. 22)
Trudność:
łatwe

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Mleko z wanilią podgrzać w rondelku. Włożyć agar i mieszać, aż się rozpuści. Ostudzić, dodać jogurt i syrop z agawy. Przelać do czarek i wstawić do lodówki, żeby masa stężała. Przed podaniem udekorować migdałami wymieszanymi z pestkami granatu i listkami mięty.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE