Jogurt z miętą

Jogurt z miętą
Oceń przepis:
6 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Szkoła gotowania Marthy Stewart 3 (odc. 5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Ilość osób:
6

Składniki:

  • ¾ szklanki jogurtu typu greckiego
  • 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
  • ½ szklanki świeżo pokrojonych liści mięty
  • 2 łyżeczki oliwy z oliwek
  • ½ posiekanego ząbka czosnku
  • świeżo zmielony pieprz

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki w średniej misce. Przechowuj w lodówce. Podawaj w temperaturze pokojowej.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 129 innych kanałów? Pakiet Optimum+ w promocyjnej cenie! ZAMÓW ONLINE