Jajka po wiedeńsku

Jajka po wiedeńsku zobacz Jajka po wiedeńsku 2018-06-19 12:28:35
Jajka po wiedeńsku
Oceń przepis:
290 ocen Średnia ocena: 3.40

Przygotował:

Brygida Kosel

Seria kulinarna:
Teraz Brygida! (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Umyte jajka wybić do szklanki, posolić i popieprzyć. Nie mieszając wstawić szklankę do garnuszka z wodą. Garnuszek postawić na kuchence. Gdy białko będzie ścięte dołożyć łyżeczkę masła i wyjąć szklankę z wody.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE