Jajecznica z truflami

Jajecznica z truflami
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 150 g świeżych borowików
  • 25 g masła
  • 6 jajek
  • kawałeczek czarnej trufli

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Usmaż borowiki na maśle. Wlej rozbełtane jajka na patelnię. Smaż, aż jajecznica będzie ścięta od spodu. Posyp truflami i podawaj.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA