Jajecznica z truflami

Jajecznica z truflami
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Niebiańska kuchnia - wzloty i upadki (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

  • 150 g świeżych borowików
  • 25 g masła
  • 6 jajek
  • kawałeczek czarnej trufli

Kalkulator wag i miar

Przepis

Usmaż borowiki na maśle. Wlej rozbełtane jajka na patelnię. Smaż, aż jajecznica będzie ścięta od spodu. Posyp truflami i podawaj.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE