Jagnięcina marynowana z rusztu

Jagnięcina marynowana z rusztu
Oceń przepis:
13 ocen Średnia ocena: 4.50
Seria kulinarna:
Kulinarne safari (odc. 1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Kuchnia świata:
Kuchnia marokańska

Składniki:

  • 1 kg jagnięciny pociętej w paski o szerokości 2 cm

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mięso włożyć do miski, dodać składniki marynaty. Wymieszać ręką. Przykryć, odstawić na godzinę do lodówki. Opiekać na grillu. Podawać z miętowym jogurtem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE