Grzyby z czosnkiem

Grzyby z czosnkiem
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Czosnek i anchois podsmażamy na oliwie. Dodajemy pieczarki i zioła. Smażymy, aż grzyby zmiękną. Wlewamy mleko sojowe i podgrzewamy całość przez 2 minuty. Przyprawiamy. Tuż przed podaniem posypujemy danie natkę pietruszki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE