Grzanki z górskiego chleba

Grzanki z górskiego chleba
Oceń przepis:
29 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 4 (odc. 49)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Pieczywo
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Świeże oregano posiekać i wymieszać z suszonym. Dodać sezam, sól i oliwę.
Chleb podzielić na kawałki i rozłożyć na blasze. Posmarować przygotowanymi przyprawami i posypać sumakiem.
Piec w temperaturze 150° przez 5 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE