Gruszka z curry

Gruszka z curry
Oceń przepis:
16 ocen Średnia ocena: 4.30

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni (odc.20)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Cebulę zeszklić na oleju rozgrzanym na patelni. Gruszkę obrać pokroić w plasterki. Dodać na patelnię i chwilę smażyć. Dodać przyprawy. Po chwili smażenia gruszka jest gotowa. Doskonale smakuje jako dodatek do grzanek z serem korycińskim.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE