Grillowane krewetki

Grillowane krewetki
Oceń przepis:
4 oceny Średnia ocena: 3.30

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? (odc.22)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Owoce morza

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Krewetki oczyszczamy. Dodajemy do nich chili i czosnek. Wkładamy do lodówki na godzinę lub dwie. Polewamy oliwą. Rozpłaszczamy na grillu i pieczemy przez 2-3 minuty. Odwracamy i grillujemy przez chwilę. Gotowe przyprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy natką pietruszki. Podajemy z limetką.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE