Gołka ze szpinakiem

Gołka ze szpinakiem
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni Slow food (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia polska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Na rozgrzanej oliwie zeszklić posiekany czosnek i papryczkę chili. Dodać opłukane liście szpinaku i dusić chwilę aż zwilgotnieją i zmiękną. Doprawić solą i pieprzem. Pokrojony w plastry ser usmażyć lub zgrillować z obu stron. Gorący szpinak z patelni układać na gorącym serze.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE