Fasola szparagowa z makaronem ryżowym

Fasola szparagowa z makaronem ryżowym
Oceń przepis:
36 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc. 4)
Ilość osób:
6
Czas przygotowania:
10 minut

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Przekrój fasole na pół, gotuj przez 2 min. w osolonym wrzątku. Odcedź, przelej zimną wodą, żeby zachowały chrupkość i kolor. Makaron wrzuć do dużego garnka z wrzątkiem. Zestaw z ognia, niech postoi 10 min. lub dłużej. Odcedź makaron i przelej zimną wodą. Wrzuć makaron i fasolę do dużej salaterki, w której będziesz podawać sałatkę. Dodaj orzechy, kolendrę, sezam i kiełki.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów CANAL+ TV przez internet

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i prawie 130 innych kanałów? Pakiet Optimum+ za 49,99 zł/mies ZAMÓW ONLINE