Fasola szparagowa z makaronem ryżowym

Fasola szparagowa z makaronem ryżowym
Oceń przepis:
46 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Annabel Langbein

Seria kulinarna:
Annabel Langbein - kuchnia w stylu wolnym (odc. 4)
Ilość osób:
6

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Przekrój fasole na pół, gotuj przez 2 min. w osolonym wrzątku. Odcedź, przelej zimną wodą, żeby zachowały chrupkość i kolor. Makaron wrzuć do dużego garnka z wrzątkiem. Zestaw z ognia, niech postoi 10 min. lub dłużej. Odcedź makaron i przelej zimną wodą. Wrzuć makaron i fasolę do dużej salaterki, w której będziesz podawać sałatkę. Dodaj orzechy, kolendrę, sezam i kiełki.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA