Dorsz bałtycki z patelni

Dorsz bałtycki z patelni
Oceń przepis:
27 ocen Średnia ocena: 4.10
Rodzaj dania:
Warsztaty smaku kuchni+: dania z ryby
Ilość osób:
2

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

W celu wykonania oliwy miętowej wkładamy do Termomiksa pęczek mięty i rozdrabniamy ją. Następnie wolnym strumieniem dolewamy 175 ml oliwy. Wymieszane składniki miksujemy jeszcze przez 9 min. na poziomie 6, w temperaturze 35 stopni. Uzyskaną pulpę odsączamy za pomocą tetrowej pieluchy, aby pozbyć się stałych zanieczyszczeń.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE