Dip z nasion dyni

Dip z nasion dyni
Oceń przepis:
34 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Ricardo Larrivee

Seria kulinarna:
Ricardo i przyjaciele (odc. 9)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty, Dania z dyni

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

W robocie kuchennym zmiksuj nasiona dyni, czosnek, parmezan i bazylię. Przełóż do miski. Wlej jogurt i miód, dosyp pieprz kajeński. Dopraw solą i pieprzem. Podawaj w małej, wydrążonej dyni.
Ten dip jest pyszny z surowymi warzywami, paluszkami grissini albo grzaneczkami z kurczakiem.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA