Czekolada z orzechami i kandyzowanym imbirem

Czekolada z orzechami i kandyzowanym imbirem
Oceń przepis:
1 ocena Średnia ocena: 3.00

Przygotował:

Laura Calder

Seria kulinarna:
Kuchnia francuska po prostu (odc.19)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Desery
Kuchnia świata:
Kuchnia francuska
Ilość osób:
6

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Roztop czekoladę w kąpieli wodnej. Dodaj orzechy i imbir. Masę wylej na papier i wstaw do lodówki – niech stwardnieje. Podaj gościom całą czekoladową tablicę na desce. Pozwól im odnaleźć przyjemność w łamaniu tabliczki czekolady domowej roboty!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE