Chutney z czerwonej cebuli z miodem i czerwonym winem

Chutney z czerwonej cebuli z miodem i czerwonym winem
Oceń przepis:
35 ocen Średnia ocena: 3.30
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przetwory, Potrawy na Boże Narodzenie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Cebulę pokroić w piórka, cukier skarmelizować na patelni, dodać olej oraz cebulę, zamieszać i smażyć na małym ogniu. Gdy zmięknie dodać ocet, wino, miód i sól.
Zredukować do pożądanej konsystencji. Doprawić pieprzem.
Przełożyć do słoiczka i zapasteryzować.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE