Chowder z łososiem i kukurydzą

Chowder z łososiem i kukurydzą
Oceń przepis:
10 ocen Średnia ocena: 3.60

Przygotował:

Kim McCosker

Seria kulinarna:
4 składniki (odc.8)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia Ameryki Północnej

Składniki:

  • 6 szklanek bulionu rybnego
  • 400 g białych
  • słodkich ziemniaków
  • obranych i pokrojonych
  • 225 g zmiksowanej kukurydzy
  • 350 g wędzonego łososia

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Zagotuj ziemniaki z bulionem w rondlu, zmniejsz ogrzewanie i gotuj na małym ogniu do miękkości. Dodaj wędzonego łososia oraz kukurydzę i gotuj jeszcze 5 min. Podawaj na ciepło.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA