Cebulki pieczone na grillu na gałązkach rozmarynu

Cebulki pieczone na grillu na gałązkach rozmarynu
Oceń przepis:
18 ocen Średnia ocena: 3.80

Przygotował:

Ainsley Harriot

Seria kulinarna:
Grillowanie z Ainsleyem od A do Z (odc.3)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Kuchnia świata:
Kuchnia afrykańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Z gałązek rozmarynu oberwać listki. Na powstałe patyczki nabijać cebulki, przekrojone wzdłuż na pół. Posmarować cebulki oliwą, ułożyć na niezbyt gorącym grillu i posypać cukrem pudrem. Piec kilka minut z każdej strony. Idealny dodatek do mięsa z grilla!

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE