Brukselka w sosie musztardowym

Brukselka w sosie musztardowym
Oceń przepis:
22 ocen Średnia ocena: 3.70

Przygotował:

Agnieszka Kręglicka

Seria kulinarna:
Para w kuchni 2 (odc.6)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski

Przygotowanie:

Ugotować brukselkę, dobrze odcedzić, włożyć z powrotem do garnka. Cztery łyżki śmietanki wymieszać z łyżką musztardy. Dodać do brukselki, wymieszać i gotować na małym ogniu. Kiedy brukselka wchłonie śmietankę z musztardą, dodać jeszcze kilka łyżek tej mieszaniny i powtarzać to, aż brukselka przestanie wchłaniać płyn.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów Platformę CANAL+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za 0 zł przez 3 mies. ZAMÓW ONLINE