Brązowy ryż z jabłkami

Brązowy ryż z jabłkami
Oceń przepis:
24 ocen Średnia ocena: 4.00
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.43)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Wymieszaj w średnim rondlu ryż, cynamon, rodzynki i kawałki jabłka. Zalej sokiem, doprowadź do wrzenia i gotuj pod przykryciem na małym ogniu aż płyn zostanie wchłonięty, a ryż będzie miękki (ok. 30 min).

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE