Bażant z orzechami włoskimi, oliwkami i sałatką z granatu

Bażant z orzechami włoskimi, oliwkami i sałatką z granatu
Oceń przepis:
8 ocen Średnia ocena: 3.90
Seria kulinarna:
Pyszne weekendy Billa (odc. 7)
Trudność:
trudne
Rodzaj dania:
Dania mięsne
Ilość osób:
4

Składniki:

  • 4 piersi bażanta
  • bez skóry
  • olej do smażenia
  • 4 cienkie plastry pancetty

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Każdą pierś bażanta owiń pancettą, dopraw solą, pieprzem i odstaw.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA