Bastilla z jagnięciną, oliwkami i orzeszkami piniowymi

Bastilla z jagnięciną, oliwkami i orzeszkami piniowymi
Oceń przepis:
5 ocen Średnia ocena: 4.00

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc.22)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania mięsne, Zapiekanki
Kuchnia świata:
Kuchnia marokańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Mięso podsmażyć na oliwie. Dodać cebulę i czosnek. Smażyć przez 3-4 minuty. Dodać przyprawy. Podsmażyć przez kilka minut. Wlać wino. Dołożyć liście laurow

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

wwwanda 7 lat temu

kminu czy raczej kuminu, bo kumin sie z tego co wiem dodaje a to jednak robi duzą różnice

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE