Barszcz
Oceń przepis:
2 oceny Średnia ocena: 3.50

Przygotował:

Janella Purcell

Seria kulinarna:
Żołądek czy rozsądek? 2 (odc. 7)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Zupy
Kuchnia świata:
Kuchnia międzynarodowa

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Zagotować bulion. Dodać cebulę, czosnek, dynię i buraki. Zakryć do połowy. Gotować na wolnym ogniu, aż warzywa zmiękną. Zmiksować zupę dodając gałkę muszkatołową, ocet i pieprz. Przyprawić do smaku. Podawać z łyżką jogurtu i koperkiem.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE