Bardzo pikanty sos chilli

Bardzo pikanty sos chilli
Oceń przepis:
11 ocen Średnia ocena: 3.60
Seria kulinarna:
Australijskie Boże Narodzenie (odc.5)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia meksykańska

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Włóż wszystkie składniki na patelnię o ciężkim dnie i zagotuj. Duś na wolnym ogniu przez 30 minut do miękkości. Przy użyciu ręcznego blendera rozetrzyj na gładkie puree. Podawaj jako dodatek do mięsa z grilla.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE