Balsamiczna kopuła z pieczonych oberżyn i pomidorów

Balsamiczna kopuła z pieczonych oberżyn i pomidorów
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Australijskie Boże Narodzenie (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Kalkulator kulinarny

Przygotowanie:

Dzień 1
Blachę wysmaruj oliwą. Pomidory rozkrój na połówki. Ułóż na blasze rozcięciem do góry. Posmaruj oliwą. Piecz pomidory w średnio rozgrzanym piekarniku około 8 godzin. Warto pozostawić uchylone drzwiczki, zablokowane łyżką.

 

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA