Balsamiczna kopuła z pieczonych oberżyn i pomidorów

Balsamiczna kopuła z pieczonych oberżyn i pomidorów
Oceń przepis:
3 oceny Średnia ocena: 3.30
Seria kulinarna:
Australijskie Boże Narodzenie (odc.1)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Dania wegetariańskie

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Dzień 1
Blachę wysmaruj oliwą. Pomidory rozkrój na połówki. Ułóż na blasze rozcięciem do góry. Posmaruj oliwą. Piecz pomidory w średnio rozgrzanym piekarniku około 8 godzin. Warto pozostawić uchylone drzwiczki, zablokowane łyżką.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE