Bagietka z masłem ziołowym

Bagietka z masłem ziołowym
Oceń przepis:
19 ocen Średnia ocena: 3.90

Przygotował:

Lucinda Scala Quinn

Seria kulinarna:
Łatwe przepisy na wielki apetyt (odc. 28)
Trudność:
łatwe
Rodzaj dania:
Przekąski
Ilość osób:
6

Składniki:

Kalkulator wag i miar

Przepis

Nagrzać piekarnik do 190° C. Wymieszać masło z ziołami. Ponacinać bagietkę do ¾ wysokości, uważając, aby nie przekroić jej całkowicie. Włożyć w każde nacięcie porcję masła, trochę je rozsmarować. Zawinąć bagietkę w folię aluminiową i piec 15 - 20 minut.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE