Azjatycki dip

Azjatycki dip
Oceń przepis:
9 ocen Średnia ocena: 4.20
Seria kulinarna:
Domowy kucharz (odc.39)
Rodzaj dania:
Sosy, kremy, pasty
Kuchnia świata:
Kuchnia chińska, Kuchnia japońska

Składniki:

  • 1 szklanka dżemu pomarańczowego
  • ¼ szklanki octu ryżowego
  • 2 łyżki sosu sojowego
  • odrobina oleju sezamowego
  • sól i pieprz

Kalkulator wag i miar

Przygotowanie:

Wymieszaj składniki trzepaczką, wlej dip do słoika z nakrętką i przechowuj w lodówce.

 

Chcesz oglądać takie przepisy w telewizji?

Zamów nc+

Komentarze

Zaloguj się by dodać komentarz.

Chcesz oglądać Kuchnia+ i ponad 100 innych kanałów? Pakiet Comfort+ za jedyne 39,99 zł/mies.! ZAMÓW ONLINE