Przepisy na świąteczne potrawy w Kuchni+

przepisy prowadzącego

 

prowadzący Kuchni+

Ainsley Harriot

"Moim celem jest uczynienie z gotowania zabawy" mawia Ainsley. Od jego telewizyjnego debiutu w 1993 roku, kwiecisty styl spowodował stale rosnącą popularność młodego kucharza, który próbował również swoich sił jako dietetyk gwiazd, piosenkarz i aktor. Swoją życiową pasję Ainsley zawdzięcza matce, Peppy, która zachęcała go do pomocy w kuchni od najmłodszych lat. Podążając za radami matki, Ainsley radzi "używać świeżych produktów, przygotowywać wszystko z wyprzedzeniem i nigdy nie mówić "to za trudne". Jego filozofia zakłada, że proste danie mogą być równie dobre jak skomplikowane potrawy.

Programy:
Ainsley rozgryza światowy street food
Ainsley rusza w plener
Ekspres Ainsleya dla smakoszy
Grillowanie z Ainsleyem od A do Z