Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Jakubiak - z miłości do lokalności 2
seria poradnikowa, Polska, 2017, 12 x 25
Czym jest wołowina szmurowana? Jak zrobić cordon blue po polsku i jak upiec gugiel? Tomasz Jakubiak w drugiej serii "Jakubiak - z miłości do lokalności" odkrywa przed widzami nowe, zaskakujące smaki rodzimej kuchni.
Tomasz Jakubiak po raz drugi wyrusza w podróż po Polsce, aby odkryć bogactwo regionalnych produktów. W nowej serii prowadzący "Jakubiak - z miłości do lokalności" odwiedzi między innymi: gospodarstwo "Kaszubska Koza", w którym dowie się w jaki sposób powstaje ser "pijana koza", oraz rodzinny interes "Pstrąg Pustelnia", gdzie pozna tajniki wędzenia ryb.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
Najbliższe emisje
- odc. 1 czwartek, 25.04, godz. 02:00
- odc. 2 piątek, 26.04, godz. 02:00
- odc. 3 sobota, 27.04, godz. 02:00
- odc. 4 niedziela, 28.04, godz. 02:00
- odc. 5 poniedziałek, 29.04, godz. 02:00
- odc. 6 wtorek, 30.04, godz. 02:00
- odc. 7 środa, 01.05, godz. 02:00
Wideo z programu
Inne programy prowadzącego
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W