Widelcem po mapie

program tv >>

Cztery pory roku w Terroir

Seasons At Terroir

seria dokumentalna, RPA, 2015, 6 x 48 min

pozycja w rankingu: -

suma głosów: 0

średnia głosów: 0

odsłon: 839

Kulisy pracy jednej z najlepszych restauracji świata położonej w malowniczych okolicach winnicy Kleine Zalze w RPA.

Słynny szef kuchni Michael Broughton zaprasza widzów Kuchni+ za kulisy znanej na całym świecie restauracji Terroir. Miejsca znanego przede wszystkim z wybitnej, sezonowej kuchni. "Cztery pory roku w Terroir" to fantastyczny obraz codziennej pracy Michaela oraz młodych adeptów sztuki kulinarnej. Z jakimi wyzwaniami mierzą się każdego dnia? Jakie możliwości daje praca w tak wybitnej restauracji?

Organem właściwym w sprawach audiowizualnych jest Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji Skwer Ks. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 9, 01-015 Warszawa tel. (22) 597-30-00; fax (22) 597-31-80 www.krrit.gov.pl